Apolitični

Sve je spremno za Remote, festival proširene stvarnosti. Produkcija kao MTV Video Music Awards

Remote je glazbeni festival proširene stvarnosti, označava spoj stvarnog i virtualnog u jedan okoliš, i stvarat će se na platformi kakva još nije viđena u našoj regiji!

Još nas samo nekoliko dana dijeli od prvog izdanja Remotea, glazbenog festivala proširene stvarnosti, koji će se održati u subotu 20. i nedjelju 21. veljače uz nastupe čak osam bendova koje predvode Elemental, Nipplepeople, ABOP i Chui. U maniri pravog festivala sprema se mnoštvo dodatnog sadržaja i čak tri izložbe.

Nakon nastupa svakog benda će se pojavljivati virtualni merch štand PDV-a, jedne od najaktivnijih nezavisnih diskografskih kuća, koji su ujedno i promicatelji kulture vinila. PDV je i izdavač ABOP-a, kao i službeni merch dućan Elementala. Nakon otvorenja virtualnih vrata od 18:00 do 19:00, kao i između nastupa bendova, za glazbu će biti zadužena DJ Babilonska.

Remote je glazbeni festival proširene stvarnosti, označava spoj stvarnog i virtualnog u jedan okoliš, i stvarat će se na platformi kakva još nije viđena u našoj regiji. Festival je u potpunosti live, uživo sviraju bendovi u zagrebačkom studiju Mozaik grupe i uživo se radi stream kompletnog festivala. Remote je zamišljen kroz dvije žanrovsko različite večeri, u subotu 20. i nedjelju 21. veljače. Svake večeri u festival će se moći ući od 18.00, a nastupi počinju u 19.00.

U realizaciji će se koristiti live tracking sustav za kamere, kakvim su se primjerice koristili Gorillaz, Billie Eilish, Katy Perry i produkcija MTV Video Music Awards.

Ulaznice su u prodaji po 50 kn za jednodnevnu ulaznicu i 60 kn za dvodnevnu. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo na www.entrio.hr.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Remote Festival