Apolitični

ZA SVA VRIMENA: Infopult i u Dugopolju, Omišani oduševljeni monografijom Bili dres u boji!

 

ZA SVA VRIMENA: Infopult i u Dugopolju, Omišani oduševljeni monografijom Bili dres u boji!


Odjel su proteklih dana posjetili i predstavnici Društava iz Makarske, Podgore, Tučepa i drugih mjesta
Još nas sati dijele od prve službene utakmice Hajduka u novoj sezoni. Iz Odjela za članstvo saznajemo kako ne prestaju upiti za ulaznice kojih nema već 10-ak dana. Također smo dobili informaciju kako će predstavnici Odjela za članstvo biti sa svojom mobilnom jedinicom i u Dugopolju, pa će svi posjetitelji moći produžiti članstvo i donirati za otkup dionica i svoje ime u tematskom parku, te odmah preuzeti vrijedne zahvalnice.
A punih ruku iz odjela za članstvo na Poljudu izlaze predstavnici Društava prijatelja Hajduka u ime članova koji su se priključili projektu otkupa dionica Za sva vrimena! i odlučili u njemu sudjelovati mjesečnim donacijama.
Jučer su u ime DPH Omiš zahvale članovima – donatorima preuzeli Ivan Ivanac i Ivana Vulić:
– Ovo je tek početak, svi smo još uvijek zauzeti oko nove sezone, tako da ćemo posebno aktivni biti tijekom jesenskih mjeseci. Uloga DPH-ova u novom projektu je jako bitna, a neuspjeh nije opcija.
Još su dodali kako većina s najvećim nestrpljenjem očekuje vrijednu monografiju Bili dres u boji autora Borisa Vrdoljaka Mandete.
Osim Omišana odjel su proteklih dana posjetili i predstavnici Društava iz Makarske, Podgore, Tučepa i drugih mjesta te na licu mjesta preuzeli zahvale za svoje članove. Svi oni ističu kako su na raspolaganju članovima za informacije i uključivanje u projekt te da sigurno neće stati na ovim brojkama uključenih u projekta otkupa dionica.
Osim putem vašeg DPH predstavnika, uključiti se možete i dolaskom u Odjel za članstvo kao i putem i web stranice www.nashajduk.hr .