Apolitični

Super kuće u EU, za odmor, koje možete kupiti za 50 tisuća eura ili manje

Cijene nekretnina su lude, posebice odlučite li se kupiti nekretninu na Jadranu, no i dalje je moguće kupiti kuću za odmor diljem Europe, i to za 50 tisuća eura ili manje. Najskuplja kuća koju smo pronašli dođe 53.300 eura, ali vjerujemo da dobrim pregovaračkim sposobnostima cijenu možete spustiti barem za deset posto.

Seoska kuća u prirodi, blizina Ferrare, Italija
Cijena: 45.000 eura

Sastoji se od kuhinje s kaminom u prizemlju, sobe s peći na drva, predsoblja i kupaonice s prozorom. Na katu se nalazi hodnik te tri velike spavaće sobe. Cijena kuće je 45.000 eura, a do nje će vam iz Zagreba trebati oko pet sati vožnje automobilom. Kuća se nalazi u blizini delte rijeke Po (30 minuta vožnje), predivnog prirodnog područja koje je bogato florom i faunom.

Francuska idila u Poitou-Charentesu
Cijena: 38.500 eura

Nekretnina se sastoji od dvije kuće za renoviranje za stambenu upotrebu. Prva kuća sadrži 91 m² uređena kao stambeni prostor s kuhinjom, dnevnim boravkom s kaminom te ukupno tri spavaće sobe i kupaonicom. Druga kuća sastoji se od 86 m2 i sadrži kuhinju, dnevni boravak, ostavu te dvije spavaće sobe. Kuća se nalazi u malom i mirnom selu u blizini rijeke.

Cijeli članak i više o ostalim kućama možete pročitati na: punkufer.dnevnik.hr

Foto: Pixabay