Apolitični

Summerblast Poreč okuplja mlade ljude

Vrhunac ovogodišnje ljetne festivalske groznice svi ljubitelji elektroničke glazbe doživjet će ovog vikenda u Poreču, gdje će se u periodu od 19. do 20. kolovoza na porečkoj Peškeri održati Club MTV Summerblast festival koji će ugostiti svjetsku dance i pop glazbenu scenu.
MTV Summerblast, kako mu samo ime nagovještava, ljetni je festival čiji spoj sunca, mora i odlične glazbe privlači posjetitelje i zaljubljenike u elektro glazbu iz cijelog svijeta.
Na radost svih posjetitelja festivalskih događanja, najpoznatija glazbena televizija MTV stiže u Poreč i u sklopu spomenutog festivala dovodi brojne DJ-eve koji će dva dana zabavljati svojim ritmovima rasplesanu publiku.

Summerblast Poreč privlači mlade ljude


Afrojack, Steve Aoki, Zedd, Fedde le Grand, Lost Frequencies i Aldo Morro samo su neki od glazbenih imena zbog kojih biste ovaj vikend trebali biti u Poreču i svojom prisutnošću uveličati festivalski vrhunac glazbenog ljeta na Jadranu. Uzavreloj atmosferi pridonijet će mnogi nagrađivani izvođači koji su svoje uspjehe sagradili na brojnim svjetskim pozornicama i festivalima, a kompletan program izvođenja možete pogledati na službenim stranicama događaja http://www.clubmtveurope.com/hr/lineup.
Iako imena navedenih DJ-eva govore sama za sebe, iz organizacije su se pobrinuli da Summerblast Festival bude nezaboravno glazbeno iskustvo svim posjetiteljima te da osim u zvucima i ritmovima glazbene postave festivala uživate i u dodatnim privilegijama ljetnog zabavnog programa u Poreču.
Svi željni dobre glazbe tako će si u MTV Villageu moći osigurati smještaj uz nezaboravne provode na party brodovima i VIP prostorima. MTV Village apartmani u neposrednoj su blizini porečkih plaža, a opuštajuća atmosfera upotpunjena je prekrasnim pogledima koji se pružaju s apartmanskih balkona. Posjetiteljima je osiguran besplatan parking te prijevoz do festivalske pozornice gdje će festivalska atmosfera već biti uzavrela budući da će zagrijavanje za najveći glazbeni spektakl u Poreču započeti dan ranije na Jagermaisterwarm-upboatpartyu.

Summerblast 


Posjetitelje festivala dočekat će još brojna adrenalinska iznenađenja i zabavni programa, stoga ne sumnjamo da će Summerblast u Poreču začiniti ovogodišnji festivalski program te podignuti ljestvicu kada je u pitanju zabava koju Jadran nudi u ljetnim mjesecima.
Festivalske ulaznice mogu se nabaviti na službenim stranicama www.clubmtveurope.com ili u poslovnicama Atlasa i Tisak Medije.

Dođite  na plesnu zabavu Summerblast Poreč

Najava programa svakako pobuđuje interes i znatiželju, ali pravo festivalsko iskustvo doživjet ćete tek odlaskom i sudjelovanjem u glazbenom događaju ljeta koje će se odviti na porečkoj Peškeri, stoga požurite i osigurajte si mjesto ispred pozornice koja obećava nezaboravnu glazbenu atmosferu i provod za pamćenje.