Apolitični

Stotine prijedloga pristigle za treće izdanje nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off

Nezavisna glazbena novinarska nagrada Rock&Off unatoč pandemiji koronavirusa ide dalje, a iako će se nagrade dodijeliti u nešto drugačijem izdanju od onoga na koje smo navikli, početak godine će ponovno biti u znaku vrhunske domaće glazbe!

Žiri sastavljen od 83 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija od 11. do 21. prosinca u prvom je krugu predložio svoje favorite i to čak 380 glazbenih imena u svim kategorijama.

Od 23. prosinca do 3. siječnja 2021. godine odabrat će po pet nominiranih izvođača u kategorijama Album godine, Pjesma godine i Koncertni izvođač godine te po tri izvođača u ostalim kategorijama. Nominirani za navedene kategorije će biti objavljeni 11. siječnja u prijenosu studijske emisije zbog poštivanja epidemioloških razloga. Najbolji među njima bit će proglašeni na završnoj dodjeli nagrada.

Organizatori nagrade Rock&Off ističu kako je u nekim kategorijama veći broj prijedloga zbog jednakoga broja glasova žirija. Sve aktivnosti Nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off bit će održane u skladu s epidemiološkim mjerama zbog pandemije koronavirusa.

Sve novosti i aktualnosti nagrade pratite na službenoj web stranici www.rockoff.hr ili na Rock&Off Facebook stranici. Pokretač nagrade je Hrvatsko društvo skladatelja, a koproducenti su Tvornica kulture i Unison, uz Iskon kao glavnog sponzora.

Cijeli članak možete pročitati na: hr.n1info.com

Foto: Pixabay