Apolitični

Što raditi u karanteni? Ove usluge, igre i aplikacije su privremeno (neke i trajno) besplatne

Ozbiljnije aktivnosti

Skillshare je online platforma za učenje svega i svačega – od digitalnih vještina, znanosti pa sve do raznih zanata i uradi-sam tehnika. Umjesto jednoga, sada nude dva mjeseca besplatnih treninga i tečajeva onine.

Sport

Američka profesionalna košarkaška liga NBA suspendirala je natjecanja, ali je svim ljubiteljima košarke dala na besplatno korištenje svoj NBA League Pass, naplatnu uslugu putem koje se mogu gledati stare utakmice iz ove i prošlih sezona.

Zaželite li se fitnessa u vlastitom domu, na raspolaganju su vam brojne aplikacije. Neke od njih privremeno su ukinule naplatu. Izdvajamo Carrot Fit i nekoliko aplikacija kompanije Down Dog koje pokrivaju HIIT vježbe, jogu, i druge slične aktivnosti.

Igre

Football Manager 2020 moguće je sa Steama preuzeti  i igrati potpuno besplatno.

Call of Duty: Warzone poseban je mod mega hita COD: MW-a, tek izašao i ono što je neobično – potpuno besplatan! 

Streaming i ostalo

Dakako, Netflix Amazon Prime Video i dalje nude po 30 dana probnog razdoblja, a HBO GO besplatno možete gledati 7 dana, kao i inače. Pickbox NOW privremeno je potpuno besplatan.

Krizne mjere domaćih kompanija, teleoperatera i drugih popisali smo na ovom mjestu, dok listu besplatnih proizvoda i usluga namijenjenih lakšem poslovanju na daljinu možete pronaći ovdje.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Foto: Pixabay