Apolitični

Sting u ožujku 2022. u Areni Zagreb!

Cherrytree Music Company, Live Nation i Charm Music najavljuju nastup Stinga u ponedjeljak, 21. ožujka 2022. godine u Areni Zagreb

Prodaja ulaznica počinje u petak, 12. studenoga, putem Eventim.hr sistema i na Eventim prodajnim mjestima.

Stingov koncert My Songs bujan je i dinamičan show koji sadrži njegove najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač. Pozdravljen kao “majstorska izvedba od početka do kraja”, koncert “vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme”, s “hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini jedan nezaboravan događaj”. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Stingov najnoviji album, The Bridge, bit će objavljen u cijelom svijetu 19. studenog i prikazuje njegovu plodnu i raznoliku kantautorsku snagu. The Bridge predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk. Ovaj eklektičan album obilježava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi “Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com