Apolitični

Stavros „zapalio” Virane vrhunskom zabavom

Gdje god se pojavi Jasmin Stavros, pa radilo se i o karnevalskoj fešti, garantira vrhunsku zabavu s odličnim izborom pjesama i ritmike do jutra. Tako je bilo u Viru na pokladnoj zabavi gdje je sve bilo u znaku zezancije i opuštanja, pa se tako veliki zabavljač Stavros umjesto na binu, popeo i na veliki zvučnik i odatle, u neposrednoj blizini raspjevane i rasplesane publike, održao dva i pol sata dug koncert. U sjajnoj atmosferi koja je izgledala kao maškarano ludilo, Stavrosu je na Viru predviđenih dva sata bilo malo. „Hvala vam, najbolji ste!” – poručio je kada se opraštao s publikom koja je od prve do završne pjesme koncerta pjevala s njim. U pozadini je svirao band „Naranča”, a ispred bine uoči koncerta odvijao se program četvrtog tjedna manifestacije „Virske maškare & karneval”.
Birali su se najbolji plesači pred tročlanim žirijem: Kraljicom maškara, zamjenskim Meštrom i Zumba Macom, a plesali su toliko dobro da su rastjerali kišne oblake koji su pokušali pokvariti atmosferu. Valcer, latino dance i gangnam style s plesačima u natjecanju i malim virskim Zumbama prašili su na „Terasi Kotarina”, a na kraju je žiri odlučio: večera za dvoje kao glavna nagrada pripala je „Kaubojkama” – Sandri i Tonkici iz Splita, boca vina otišla je u ruke Lindi i Sofiji, također splitskim „Kaubojkama” te Nadi i Nensi koje su bile ninske vile. Litrenkom mineralne vode zadovoljili su se „Cigani” Joso i Nada, zagrebački par s virskog Kozjaka.
Program je vodio zadarski zabavljač i pjevač Igor Jelinić Toto, dok su plesnu animaciju i podršku kao svaki puta do sada vodile zadarske manekenke iz „AG & AM Fashion” agencije Antonije Grubić i Anite Maričić.
U vrijeme poklada uvijek je veselo i razdragano na Viru, a pogotovo kad ga posjeti Jasmin Stavros.

Više u kategoriji: Kulturna baština
Izvor i foto: vir.hr
D. Šabić, mag. nov.