Apolitični

Stari Grad zove na ljetna događanja

Ukoliko ste već u Starome Gradu ili planirate doći, pripremite se za mnoga događanja koja će upotpuniti vaš odmor u gradu koji ove godine slavi 2400 godina od svog utemeljenja.

Stari Grad je povodom visoke obljetnice svečanosti pripremi brojna i zanimljiva glazbeno kulturna događanja. Neka od njih najavljujemo. Nakon što je jako uspješno koncert održala Starogradska gradska glazba, koja ove godine slavi 140 godina od osnivanja, uz podršku gostiju klape Kaštilac iz Vrboske, ovog utorka je na trgu Škor, Udruga Hvarskih Vinara predstavila svoja najbolja vina na manifestaciji Degustacija hvarskih vina uz koncert gitaristice i pjevačice Žakline. U nastavku do kraja srpnja pogledajte program događanja i odaberite zašto će te posjetiti stari Grad.

Stari Grad zove na događanja

20.Srpnja (srijeda) na trgu Velo Podloža, koncert će održati zbor Stella Maris iz grada Hvara a 22.Srpnja (petak) Margaretha, vokal i Lorenzo Nardocci, piano održati će koncert pod imenom „Made in Italy“ na trgu Škor u 21:30. Na repertoaru su skladbe Moricconea, Rota, Tenza.

U nedjelju 24.Srpnja u 21:00 zbor sv.Cecilije iz Jelse održati će koncert korizmenih napjeva otoka Hvara „Za Križen“ u Dominikanskom samostanu.

29. i 30. Srpnja održati će se dvije pjesničke večeri, prva (29.07) u Biskupiji kada će pjesme čitati Lucija Rudan, a 30.07 u Tvrdlju će se održati susret čakavskih pjesnikinja otoka Hvara.