Apolitični

Stand up komičar Daniel Sloss stigao u Hrvatsku

Nakon dvomjesečne rasprodane turneje na kojoj je nasmijavao ljude svojim urnebesnim šalama po Australiji i Novom Zelandu te iznimno uspješne komičarske sezone u New Yorku, stand up komičar Daniel Sloss napokon stiže i u Hrvatsku.

Naime, Daniel je ove nedjelje, 23. listopada nastupio u Splitu u Domu HV Lora, nakon čega ga očekuje danas i nastup u Zagrebu 24. listopada u &TD Teatru).

Daniel Sloss

Dvadesetpetogodišnji škotski stand up komičar napokon je stigao u Split i to sa svojim novim komičarskim showom, koji je premijerno izveo na Festivalu Fringe u Edinburgu gdje je svojim šalama osvojio publiku i kritiku. Daniel je iznimno nadareni stand up komičar čiji je talent prepoznala publika diljem svijeta, a svoju komičarsku karijeru započeo je kao najmlađi komičar koji je održao samostalni naslov u legendarnom londonskom Soho Theateru u West End kazalištu.

Daniel kreće na europsku turneju na kojoj se na sreću našla i naša zemlja, a ovo je Danielov treći posjet i gostovanje u Hrvatskoj. Iako Daniel ne zna pričati hrvatski, na njegovim dosadašnjim nastupima to se nije pokazalo kao prepreka u odnosu komičara i publike, no i ovoga puta poruka Danila Slossa uspješno je, sudeći po reakcijama publike, izazvala komični efekt.

Kako to svakom pravom stand up komičaru i priliči, Daniel Sloss nema filter u odabiru tema o kojima govori. Njegov iznimno inteligentan humor nasmijat će vas do suza, bilo da je riječ o aktualnoj svjetskoj političkoj situaciji ili njegovom ljepuškastom izgledu koji nevjerojatno podsjeća na jednog otpisanog glumca. Ovaj smiješni komičar na svojim nastupima pretresa apsolutno sve aktualne teme, dotičući se osnovnih životnih vrijednosti, obitelji, ljubavi i zdravlja i u konačnici, donoseći bitnu poruku.