Apolitični

U SRIJEDU, 22. OŽUJKA, POČINJE AKADEMIJA EKOLOŠKE POLJOPRIVREDE –

U SRIJEDU, 22. OŽUJKA, POČINJE AKADEMIJA EKOLOŠKE POLJOPRIVREDE 

Kreće novi ciklus edukacija za ekološke proizvođače pod nazivom Akademija ekološke poljoprivrede u organizaciji Javne ustanove RERA SD, Ekološkog instituta Ecologica iz Zagreba i Udruge Dalmacija EKO, a počinje u srijedu, 22. ožujka u 9.00 sati, u prostorijama Udruge Zdravi grad (Vukovarska ulica 64).
Prva dva dana bit će obrađene teme vezane za obradu tla te bilance u ekološkoj poljoprivredi, a treći dan predviđeno je predavanje o ekološkom vinogradarstvu, uz studijski posjet Vinskim dvorima d.o.o. – najvećem ekološkom vinogradu Tribidraga u RH.

Voditeljica Akademije ekološke poljoprivrede je Sonja Karoglan Todorović, međunarodna konzultantica i jedna od najistaknutijih hrvatskih stručnjakinja, a predavačima koji su vodili prethodne edukacije, Darku Znaoru i Mladenu Iličkoviću, pridružit će se Konrad Hauptfleisch iz IFOAM-a Organics International te Zoran Civadelić iz Ericssona.
Program edukacije namijenjen je postojećim i budućim ekološkim proizvođačima, a traje 70 sati.
Novi ciklus edukacija nastavak je RERA- ina projekta EkoBiz, a sufinanciran je sredstvima Europske unije kroz projekt Hrvatske zajednice županija pod nazivom Ladder.

Za više informacija o projektu, kao i izjave, možete kontaktirati voditeljicu projekta EkoBiz, višu savjetnicu JU RERA SD Jelenu Petrov (099 342 5050).