Apolitični

Sportsko-rekreativna utrka Raslina – Zaton – Raslina

Sportsko-rekreativna utrka Raslina – Zaton – Raslina održava se prvenstveno s ciljem promicanja kulture trčanja, zdravog života i življenja Društvo sportske rekreacije „Raslina”, Društvo sportske rekreacije „Sport za sve” 08 Forca Šibenik i Run Croatia.

Oni zajedno organiziraju sportsko-rekreativnu utrku za sve koje vole trčanje i one koji su to tek počeli Raslina – Zaton – Raslina.


Utrka će se održati u subotu 15. listopada 2016. s početkom u 16:30.
Podsjetimo ukratko, Raslina je malo mjesto pokraj Šibenika i već je neko vrijeme poznata po plivačkom maratonu koji se tamo održava od 2010. godine. Kod organizatora i ostalih mještana Rasline je dugo postojala želja da se uz plivački maraton organizira i trkačka utrka kako bi se Raslina još jednom pokazala kao mjesto koje uistinu voli i cijeni sportska događanja.

Sportsko-rekreativna utrka


Također, u ovoj utrci je dodatan motiv da se ovom utrkom povežu dva susjedna mjesta: Raslina i Zaton.
PROGRAM:
15.10.2016. subota
13.00 – 16.00 sati: Registracija trkača u Raslini (centar, kod igrališta)
16.30 sati: Start utrke na 10 km i na 5 km
18.30 sati: „After Run Party” i proglašenje pobjednika

Start utrka je u 16:30. Na utrci od 10 km se trči od Rasline prema Zatonu, gdje se radi okret te se trči nazad istom rutom prema Raslini. Na utrci od 5 km se vrši okret na 2.5 km te se trči nazad istom rutom prema Raslini. Za sve natjecatelje su osigurane majice, voda i hrana te nakon utrke pripremamo „After Run Party” za naše natjecatelje i gledatelje.
Prijavite se i uživajte u trčanju na ovim atraktivnim prirodnim lokalitetima.Suorganizator i krovna organizacija „Run Croatia” osigurava brojne nagrade za natjecatelje. Pozivamo sve trkače i rekreativce da budu dio prve ovakve utrke u Raslini i Zatonu te da trču lijepom i atraktivnom stazom koja povezuje ova dva mjesta!