Apolitični

U Splitu izbor „Best model Dalmacije za Best model Hrvatske”

U nedjelju navečer 12 djevojaka i isto toliko momaka bori se za titulu model Dalmacije.

Splitu kao naručeno za proslavu svog zaštitnika stiže još jedan zanimljiv događaj. Radi se o izboru ljepote, točnije izbor „Best model Dalmacije za Best model Hrvatske” koji će održati u nedjelju (8. svibnja) s početkom u 21 sat u splitskom restoranu Euphoria na Bačvicama (ex. Šumica).

Na izboru za vizu i odlazak na završno nadmetanje najboljih modela u državi sudjelovat će 12 ljepotica te isto toliko momaka s područja Dalmacije. Tko će ponijeti lente odlučit će stručni žiri u kojem su: Zrinka Kučinić, miss turizma Hrvatske, pa omiljeni glumac Filip Radoš, te Nataša Bebić, kraljica aerobika, kao i Alen Sesardić plesač i koreograf Lady Gage, menadžer Petar Škaro i Damir Puhanović iz Royal models-a te i Horvat Čagalj, lice iz Big Brother kuće, uz još neka iznenađenje s estrade.
U zabavnom programu nastupit će Nenad Vetma, Mirko Bura i Bomba uz mlade glazbenike: Mario Puhalović, Mirela Čobrnić i Nikolina Pelaić, dok će ljepotice i ljepotani nositi modele kreatorica Darije Mravak i Olgice Pinky, a sve pod voditeljskom palicom Sandre Barčot.
Dođite i zabavite se u ozračju ljepote, glazbe i društvenog života.

Izvor: royalmodelssplit16