Apolitični

U Splitu Bella zabljesnula stasom i glasom

U Splitu Bella zabljesnula stasom i glasom


Šušura i zabave pod Marjanom nikada dosta, a dokaz za to je i trostruki izbor za nove modele koji već tradicionalno organizira Don Mateo Media na čelu s Mateom Brekalom.

U splitskom hotelu “Park” birali su se The Best model od Croatia 2017. u ženskoj i muškoj kategoriji, te Lice godine za 2017. godinu. Modnoj manifestaciji su osim atraktivnih cura i momaka iz cijele Hrvatske obol u glazbenom dijelu programa dali i brojni izvođači: Drago Jurić, Kornelija Petak, Ante Galić, Bella, Tiho Orlić, Dean Dvornik i Ivana Orlić.

Natjecatelji i natjecateljice za laskave titule  očarali su ljepotom probranu splitsku publiku koja je uživala u dvosatnom programu kojeg je vodio radijski novinar i voditelj Denis Šabić.

Gabrijela Periš ponijel je titulu najboljeg modela Hrvatske, a u muškoj konkurenciji najviše je blistao Filip Omazić 21-godišnji momak iz Livna, dok je  laskavu titula najboljeg lica godine osvojila Vrbovčanka Marina Djaković.

Nisu samo  ljepotice i dečki zabavljali gledatelje već i odabrani glazbeni umjetnici među kojima se svakako mnogima dopala i stasom i glasom zagrebačka pjevačica Bella koja se uz  nastupe i promocije posebno priprema za skorašnji glazbeni događaj 11.11.2017 u Frankfurtu, na mega popularnoj Hrvatskoj noći u kojoj će nastupiti uz ponajbolje hrvatske glazbene zvijezde.