Apolitični

Splitsko-dalmatinska županija nagradila je Blanku Vlašić

 

Splitsko-dalmatinska županija nagradila je Blanku Vlašić s 30 tisuća kuna zbog osvojene brončane medalje na Olimpijskim igrama. Župan Zlatko Ževrnja je rekao da je ponosan što se pokazalo da je odricanje i dugogodišnje zalaganje dovelo do vrhunskog sportskog rezultata.
– Splitsko-dalmatinska županija izdvaja određena sredstva za perspektivne sportaše, za koje vjerujemo da će ostvarivati izuzetne uspjehe na zadovoljstvo sviju nas. Gotovo svake godine nastojimo negdje investirati u izgradnju sportskih dvorana kojima želimo stvoriti uvjete za razvoj amaterskog sporta. Nadam se da će i ovih 30 tisuća kuna koje danas uručujemo biti samo dio financijske potpore koja je prijeko potrebna da bi vrhunski rezultati ostali kontinuirani – kazao je Ževrnja.

Splitsko-dalmatinska županija nagradila je Blanku Vlašić

Blanka Vlašić se zahvalila se županu na podršci koju joj pruža Splitsko-dalmatinska županija, nadajući da će u svojim sljedećim nastupima i dalje ostvarivati izvrsne rezultate.
– I dalje želim skakati i pobjeđivati, a ova brončana medalja samo mi je daljnji poticaj – kazala je Blanka.
Svečanosti u zgradi Županije još su prisustvovali predsjednik Županijske skupštine Petroslav Sapunar, pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Tomislav Đonlić, predsjednik Hrvatskog atletskog saveza i ASK-a Ivan Veštić, te Blankin trener Bojan Marinović i otac Joško Vlašić.