Apolitični

Splitski glazbenici bluesa i rocka u jednom

Splitski blues rock sastav Steve Wolfman Band predstavlja pjesmu „Volim ludo”, već četvrti singl s istoimenog albuma, koji je objavljen krajem 2014. godine. „Volim ludo” je prekrasna ljubavna balada na tragu bezvremenskih, romantičnih evergreena Jamesa Browna, a zanimljivo je da je upravo u ovoj pjesmi Steve Wolfman pronašao inspiraciju za naslove dva studijska albuma („Na pola puta između stvarnog i sanjanog” i „Volim ludo”). Pjesma je stvorena još 80-ih godina, u vrijeme kad je domaća rock scena bujala te je kroz godine stekla kultni status u splitskim urbanim krugovima.
Steve kaže: „Morao sam je kad tad snimiti jer bi mi ekipa iz kvarta slomila kosti*, tj. jako zamirila jer su u to vrijeme na nju povatali sve svoje cure i/ili današnje supruge. Dakle, Volim ludo je jedan tip predsvadbene pjesme i od nje očekujem da mi poveća broj nastupa na pirevima i sličnim obiteljskim svečanostima, a tu je, znamo, prava lova.”
Pjesma „Volim ludo” je snimljena u studiju Master, autor glazbe i teksta je Stevo Vučković, a glazbenu produkciju potpisuju Tomislav Mrduljaš, Sašan Ćirković, Stevo Vučković i Vojan Koceić. No, u nastavku vam puštamo video na pjesmu „Još uvijek tvoj” u nadi kako će uskoro izići i na temu „Volim ludo”.

 

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: spona.com.hr
D. Šabić, mag. nov.