Apolitični

Splitska pjevačica I.Orlić osvaja  nastupima i šarmom

Splitska pjevačica I.Orlić osvaja  nastupima i šarmom

Splitska pjevačica odličnog vokala i vrhunskog izgleda Ivana Orlić ne toliko medijski eksponirana imala je jako puno obaveza proteklog ljeta, a svoju ljubav prema glazbi i umjetnosti nije stavila u “ladicu” ni ove jeseni , a pogotovo zimi kada je očekuju brojni planovi, Diplomirana ekonomistica podrijetlom iz Biograda  često putuje, humanitarno nastupa, snima u studiju, te diše punim plućima. Kratko smo se družili sa Ivanom za naš Apolitični portal. Evo priče….

1.Draga Ivana početkom jeseni zbrajaju se rezultati glazbenih nastupa, promocije i svega što karakterizira vas pjevače umjetnike i osobe koji se bavite glazbenom kulturom. Kako je tebi proteklo ljeto i s čim si ga najviše obiljkežila?

-Ljeto sam provela radno pjevajući diljem Dalmacije. Uživala sam pjevati na manifestacijama različitog tipa. Bilo je tu svadbi, nastupa u klubovima te raznih ribarskih fešti čime odiše nas Jadran ljeti. Ukratko, obilježila sam ga radno ali uživala sam svake sekunde.

2.Svjjesna si kako si zgodna i privlačna djevoljka…koliko ta ljepota može imati utjecaja na tvoju glazbenu karijeru znajući kako si obrazovana i intelektualka obzirom da si diplomirala ekonomski fakultet?

Smatram da fizički izgled jako pomaže u glazbenoj industriji ali zelim naglasiti da je intelekt ipak moj najveći adut te strast i ljubav prema pjevanju.

3. Glazba je trenutno tvoj život …maštaš li o nekim većim planovima i skkim bi se htjela usporediti? Imaš li uzor zu svom životu sobzirom da si uporna i talentirana djevojka?

Imam više uzora.Ne bi nikog posebno izdvajala jer svačiji je put drugačiji te ispunjen brojnim odricanjema i ulaganjima. A što se tiče planova za budućnost naravno da ih imam ali neka ostanu iznenadjenje.

4.Kako provodiš slobodne vrijeme. ako ga i imaš? Postoje li u tvom životu i neke druge stvari poput hobija, ljubavi i slično?

S obzirom da imam jako malo slobodnog vremena trudim se da ga jako kvalitetno iskoristim s najblizima ,obitelj i prijatelji.Aktivna sam na više polja izmedju ostalog tu je ples, teretana te razni tecajevi.

5.Vjerujem kako su u pripremi neke nove pjesme , a jesen je pravo vrijeme za to. Tko su tvoji najbliži suradnici i kada će nove pjesme po kojima će mo pamtiti Ivanu Orlić?

Kao što ste rekli u skoro vrijeme pripremam jedno veliko iznenadjenje.
Riječ je o novoj ” pop ” pjesmi ali detalje bih još sačuvala za sebe.
U prvoj pjesmi surađivala sam s Dadom Pastuovicem ( autorom glazbe i teksta) te Leom Skarom ( autorom aranzmana), mojim dobrim prijateljem i kolegom što se pokazalo kao izvrsna kombinacija. Detalje o drugoj pjesmi neću otkrivati još samo vam mogu reći da će zasigurno vrlo brzo osvojiti srca publike.

6. Zahvaljujem na razgovoru i želimo ti sreće i uspjeha u životu kao i u glazbenim planovima vjerujući u njihov uspjeh.

Hvala na lijepim željama. Do skorog druženja