Apolitični

Spektakularan mjuzikl “Simply the Best,” inspiriran životom Tine Turner, u dvorani Gripe u Splitu

Spektakularan mjuzikl “Simply the Best,” inspiriran životom legendarne rock ikone Tine Turner, održati će su dvorani Gripe u Splitu, 21. studenoga 2023. godine, samo dan nakon zagrebačke premijere.

U produkciji koja će oduševiti domaće ljubitelje glazbe i obožavatelje ove dive impresivnog glasa i pojave, mjuzikl „Simply the Best“ prenijet će nevjerojatnu priču Tine Turner na pozornicu. Live mjuzikl prati izniman život Tine od njenih skromnih početaka do svjetske slave. U izvedbi ovog spektakla, glavnu ulogu Tine Turner tumači talentirana Coco Fletcher koja svojim specifičnim moćnim glasom, glamuroznim izgledom i iznimnom interpretacijom prenosi Tininu energiju i strast na scenu. 

Show u trajanju od 150 minuta donosi vrhunce karijere nezaboravne Tine Turner te odaje počast njenim rasprodanim koncertima, uključujući i antologijski nastup 1988. u Rio de Janeiru na stadionu Maracanã pred 180.000 ljudi, što joj je tada osiguralo mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda. Mjuzikl „Simpy the Best“ pružit će priliku obožavateljima da se prisjete najvećih trenutaka Tine Turner i da uživaju u njenom nevjerojatnom glazbenom nasljeđu. Ulaznice su dostupne na Eventim.hr i Adriticket.hr.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: YouTube