Apolitični

Sony WH-XB900N: Kralj bežičnih slušalica

Sony slušalice WH-1000XM3 proglašene su najboljim slušalicama 2019/2020 godine, osvojile su prestižnu EISA nagradu, no pozornost bih skrenuo na znatno jeftinije Sony slušalice WH-XB900N.

Usporedivši ih cjenovno, jeftiniji model ima manju cijenu za čak 1200kn.

Zvuk koji slušalice reproduciraju izuzetno je dobar, imaju čist mid i high. Vokali su dobri te nisu isprani zbog bassa zahvaljujući jednim dijelom svojim velikim otvorima s gornje strane. Slušalice imaju odličan bass po kojima su i popularne. Sony ima odličnu aplikaciju u kojoj ćete moći namjestiti zvuk po svojoj volji, ako vas presnažan bass smeta, moći ćete ga smanjiti na razinu koja vama odgovara. U software-u moći ćete se poigrati i sa ekvalizatorom ili odabrati već jednu od preddefiniranih opcija.

Domet bežične veze je klasičnih 10 metara, slušalice podržavaju sve moderne kodekse bežične tehnologije kao što su LDAC, SBC, AAC, aptX HD.

Cijena slušalica je 2000kn, često ih možete pronaći na sniženju za 1500kn. Ono što slušalice nude, cijena je poprilično opravdana. Nagrađivani, skuplji model izrađen je od boljih materijala i ima bolji noise-cancelling, vrijedi li to dodatnih 1200kn, na vama je da procijenite.

Cijeli članak možete pročitati na: pcchip.hr

Foto: Pixabay