Apolitični

Slavonka Željka: ‘U mojoj slanoj sobi Imoćani su prodisali‘

Željka Kujundžić je ekonomistica, imotska nevjesta iz Slavonije, ali očito prvo žena veseloga, ali i promućurnog i poslovnog duha.

Majka je dvoje malodobne djece, suprug joj radi. Željka je otvorila prekrasno dizajniranu i savršeno funkcionalnu slanu sobu u Grubinama kod Imotskog.

Riječ je o prostoru koji je dizajnom cijeli od same soli, izoliran od doticaja vanjske buke, sa svim potrebitim sadržajima koji idu za slanu sobu, stvarno odiše opuštajućom atmosferom.

– Često ljudi kažu za nešto da ne znate ako vam ne zatreba. Tako sam se i ja našla u takvoj situaciji. Moj sin od sedam godina dobio je respiratorni virus, potom i bronhitis, pa smo i ja i suprug mjesec dana pokušavali lijekovima to izliječiti, primiriti, pomoći, međutim nisam bila zadovoljna rezultatima.

I dakako, kao zabrinuta majka, tražila sam i neko alternativno rješenje, proučavala pustu literature, pitala. I u Sinju sam pronašla to rješenje u tamošnjoj slanoj sobi – veli Željka.

– Osam dana sam sina vodila na tretmane i nakon toga i pluća i bronhi moga sina su se pročistili, napokon je normalno prodisao. I onda sam u razgovoru sa svojim prijateljima prepričavala to svoje iskustvo i shvatila sam da u Imotskoj krajini postoji potreba za takvim tretmanima u slanoj sobi.

Cijeli članak možete pročitati na: slobodnadalmacija.hr

Foto: Braco Ćosić