Apolitični

Skye i Ross objavili spot snimljen na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila

Prekrasni ambijent Tvrđave sv. Mihovila u Šibeniku prepoznali su brojni kulturnjaci i umjetnici, a atmosfera koja se stvara na tom prostoru izaziva isključivo pozitivan osjećaj svim prisutnima.

To su prepoznali i Skye i Ross iz popularnog vokalno-instrumentalnog sastava, poznatijeg kao Morcheeba, koji su ovog srpnja svojim nastupom u Šibeniku oduševili sve prisutne ljubitelje glazbe ovog zanimljivog benda.

Skye and Ross from Morcheeba

U sklopu turneje „Skye and Ross from Morcheeba” popularni trip-hop bend predstavio se ovog ljeta pod novim imenom, ali i dalje proizvodeći glazbu dostojnu svjetske slave. To su dokazali i svojim koncertom na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 17. srpnja ove godine u sklopu kojeg su se zaljubili u ljepote grada i mladi par koji ih je osim zanimljivim fizičkim izgledom, privukao i iskrenom jednostavnošću ljepote i ljubavi.

Glavni protagonisti spota mladi su šibenski par Sara Pauk i Danijel Ferić koji su svojom jednostavnošću i spontanošću oduševili samu Morcheebu, ali i redatelja spota za pjesmu „Light of gold”, Toma Meriliona.

Momentalno oduševljenje gradom i ljudima koje je osjetio trip-hop dvojac Skye i Ross pred dupkom punom Tvrđavom sv. Mihovila ovog srpnja rezultirao je obostranom pozitivnom energijom i ekstazom glazbenika i publike. Dvojac je, još pod dojmovima energije i atmosfere Šibenika odlučio ostati u grad još nekoliko dana te sa svojom ekipom snimiti spot za pjesmu „Light of gold”. U konkurenciji nekoliko parova najviše je redatelja Toma Meriliona oduševio već spomenuti mladi i zaljubljeni par, a spot se snimao na različitim šibenskim lokacijama. Kraj spota prenosi ekskluzivnu atmosferu samoga koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila pripovijedajući o glazbenoj energiji koja je ponijela i bend i publiku. Rezultat cjelokupne atmosfere sročen je u 3 i pol minute emotivnog videa i opuštajuće glazbe ovog zanimljivog benda.

Promocija novog albuma „Fortune” na kojem se nalazi i pjesma „Light of gold” krenula je već ovo ljeto na turneji dvojca Skye i Ross, a izlaskom novog spota očekuje se pozitivan povratni efekt publike i kritike. Uz bok tome ide i predivna razglednica iz Šibenika u obliku video spota koji svojom jednostavnošću i iskrenošću već sada bilježi veliki broj pogleda na društvenim mrežama.