Apolitični

Škotski rockeri Franz Ferdinand glavne zvijezde 25. Špancirfesta

Na jubilarnom 25. Špancirfestu u Varaždinu koji će se održati od 18. do 27. kolovoza, posjetitelje očekuje više od 500 programa, a glavne će glazbene zvijezde biti članovi škotskog rock banda Franz Ferdinand, najavljeno je u srijedu uz napomenu da je a Festival dobio i svoje VR izdanje

“Performeri nam dolaze iz deset europskih i svjetskih zemalja, a za dodatni spektakl pobrinut će se tridesetak mladih plesača iz šest europskih zemalja koji za samo otvorenje Špancirfesta pripremaju glazbeno-plesni spektakl’ , najavila je Toth naglasivši da je riječ o inovativnom i kreativnom projektu People Power Partnership sufinanciranom iz europskog projekta Kreativna Europa.

Na glavnoj festivalskoj Pan pozornici ove će godine besplatne koncerte održati osmero izvođača, među njima i škotska rock senzacija Franz Ferdinand koji će nastupiti 22. kolovoza.

Špancirfest je među prvim festivalima u Hrvatskoj koji je dobio i svoje VR izdanje, pa će svi posjetitelji, turisti i gosti koji dođu u grad u bilo koje doba godine moći doživjeti Festival virtualno kroz VR naočale.

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: Pixabay