Apolitični

Škoro i Bulić glazbom pozivaju u Podstranu

Treću godinu zaredom, 5. kolovoza u Podstrani kraj Splita bit će održana Proslava Dana zahvalnosti i Dana branitelja, poslije one u Čavoglavama najmasovnija takva manifestacija proslava obljetnice vojno redarstvene akcije Oluja.
Škoro i Bulić sjajni su glazbenici čije pjesme dopiru do svih, od najmlađih pa do starijih. Tako je Miroslav Škoro postao sinonim za ovaj veliki glazbeni događaj u atraktivnom turističkom mjestu, a uz njega će nastupiti i Mate Bulić kao aktualni kralj glazbene hrvatske dijaspore. Njihovi nastupi počinju oko 20 sati i trajat će bar do ponoći. Vrhunac koncerta bit će veliki vatromet u kojemu će posebno moći uživati oni koji dođu s barkama i usidre se u stobrečkoj uvali.

Škoro i Bulić zajedno na vrhunskoj fešti

Proslava će se održati na parkiralištu i platou koji se protežu od strožanačke lučice do mjesta gdje se rijeka Žrnovnica ulijeva u more. U cijeloj njegovoj dužini koja je veća i od splitske Rive, uz glazbu će biti ponuđen i niz ugostiteljskih sadržaja, od soparnika, preko pečenih srdela, pa do mesnih specijaliteta svih vrsta.
Organizatori ovog događanja kojeg je prošle godine pratilo preko 40.000 posjetitelja, jesu Turistička zajednica općine Podstrana i Udruga „Oluka”. Ulaz na koncert i parkiranje su besplatni. Preporuka organizatora posjetiteljima je da dođu ranije, ne samo da bi izbjegli gužvu nego i da bi uživali u poslijepodnevnom kupanju i sunčanju te kasnije u gastronomskoj ponudi u objektima na platou.
Proslavimo zajedno Dan pobjede u Podstrani uz Škoru i Bulića.