Apolitični

Sinovi ravnice – traženi tamburaši…

Neposredno pred izlazak novog albuma Sinovi ravnice predstavljaju novi singl „Malo da, malo ne”. Pjesma govori o muškarcu koji je ludo zaljubljen u ženu koja ga vrti oko malog prsta, jednostavno manipulira s njim. Pjesma je malo življeg ritma, plesna, aranžmanski zanimljiva, no i dalje tambure vode glavnu priču. Za pjesmu je paralelno snimljen i video spot u režiji Darka Bušnje.
Spot je sniman u Osijeku, Vinkovcima i Tvrđi u starom gradu Osijeku na prekrasnim lokacijama koje pokazuju ljepotu staroga grada. U spotu glumi Nela Kocsis.
– Suradnja s njom je bila fenomenalna. Ja s tom ženom nisam progovorio niti dvije riječi u spotu. Jednostavno sam samo ležao u prtljažniku i ona je lupala po meni – našalio se Marijan iz Sinova ravnice.
– Dečki su izuzetno talentirani, zaista sam iznenađena glumačkim sposobnostima svih članova benda. Uspješno su izvršili sve zadatke koje im je redatelj zadao. Jako sam zadovoljna kako je sve ispalo i jedva čekam da vidim krajnji rezultat – rekla je glumica Anela Kocsis.
Kao i na svim dosadašnjim pjesmama i na ovoj su radili Valerija i Boris Đurđević.
Sinovi ravnice pripremaju se za veliki koncert u Zagrebu kada će održati prvi KIRBAJ godine te pokazati zašto slove kao jedan od najtraženijih tamburaških bendova u našem području i zašto su njihovi live nastupi toliko traženi.
Čestitamo dečki!
Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: wigwam.hr
D. Šabić, mag. nov.