Apolitični

Sinjske mažoretkinje uz Djeda Božićnjaka

Veselje je zavladalo Sinjom, posebno uz djecu koja se časte na svakom koraku. Puno različitih dječjih priredbi, plesova, izložbi i druženja s Djedom Božićnjakom. Ove godine djedica se uz pomoć koreografija sinjskih mažoretkinja družio s poznatim facama, poput Barbie i Kena, Lady Gage, Mozarta, Michaela Jacksona, likovima iz Frozena, Beyonce, Bruceom Leeom, zombijima, princezom Anastazijom, porculanskim lutkicama, Edvardom Škarorukim i na kraju sa sinjskim mažoretkinjama i alkarićima iz Vučkovića koji su ga svojom pjesmom i plesom dozvali u Sinj.
Na kraju ove prekrasne večeri pojavio se Djed Božićnjak na oduševljenje svih prisutnih, a ponajviše mažoretkinja za koje je donio poklone.
Bajkovita večer bila je posebna i po tome što su se dvije dugogodišnje mažoretkinje Tea Milanović-Litre i Jelena Talaja oprostile od aktivnog mažoret plesa, a u ime sinjskih mažoretkinja poklone za oproštaj uručile su im trenerica gđa. Vesna Samardžić i predsjednica gđa. Davorka Dukić koje su im se zahvalile za sve divne godine koje se provele u mažoretkinjama.
Dvije mažoretkinje, seniorka Ana Buljan i mini mažoretkinja Ružica Filipović Grčić dobile su poklone za svoje rođendane, Ana za dvadeseti uz posebnu zahvalu i posebni poklon koji dobivaju sve mažoretkinje koje proslave 20. rođendan, a još aktivno plešu u mažoretkinjama, te Ružica za deveti.
Ovim putem sinjske mažoretkinje zahvaljuju se svima onima koji su došli s njima uživati u ovoj prekrasnoj večeri, a posebna zahvala ide roditeljima svih mažoretkinja na konstantnoj podršci u radu jer bilo je kolača, bombona, slastica, soka i drugih gurmanskih iznenađenja.

Više u kategoriji: Hobi; Život
Izvor i foto: ferata.hr
D. Šabić, mag. Nov.