Apolitični

Sinjani na Parku prinčeva

I danas, dva dana nakon sjajne pobjede Hrvatske nad Turskom na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj, naši navijači šalju nam svoje fotografije i dijele svoje dojmove s našim čitateljima, piše na portalu ferata.hr.

Sinjani na Parku prinčeva, naših navijača na Europskom prvenstvu ima uistinu iz cijele Lijepe Naše, pa tako i z cetinskog kraja. Kao što smo ranije izvijestili, utakmicu Hrvatske i Turske na kultnom Parku prinčeva pratili su i navijači s područja cetinskog kraja, a među njima je i grupa mladih Sinjana: Dino Ljubas, Dražen Vitić, Šimun Grčić i Marko Babić Grčić.

Sinjani na Parku prinčeva

Dva dana nakon utakmice naši navijači još slave vrijednu pobjedu, a nadaju se kako će Vatrene moći bodriti i u petak, 17. lipnja protiv Češke u Saint-Étienneu.
„Bilo nam je nezaboravno, srce je kucalo 100 na sat za vrime himne i kad je odzvanjala Lijepa li si. Sve je prošlo bez problema, zapivali smo i slikavali se s Turcima ispod tornja. Uglavnom su nas po gradu svi pozdravljali, pogotovo Irci i Šveđani. Bila je veoma lipa atmosfera, prava fešta”, kazuju nam naši Sinjani (na Parku prinčeva), a dio atmosfere iz Pariza prenijeli su svojim fotografijama.

Izvor i foto: ferata.hr/Dražen Vitić i Šimun Grčić/