Apolitični

Sergej Kramskoj osjeća se kao Splićanin

Možda mnogima ime Sergej Kramskoj ne znači ništa, no oni koji su imali i imaju problema sa zdravljem, vjerojatno su ga prije upoznali nego obični prolaznici u Splitu, Dalmaciji i šire.

Ovaj gospodin (Sergej Kramskoj), izuzetan je ruski dijagnostičar i bioenergetičar koji već 30 godina radi na bazi znanja starog sedam tisuća godina, a održava i vrlo zanimljiva i rijetka predavanja o samoiscjeljenju. Na splitskom području, kaže nam, prisutan je gotovo tri desetljeća, te je pomogao brojnim ljudima.

Sergej Kramskoj …


Na dobro posjećenim predavanjima Kramskoj vas uvodi u svijet znanja starih sedam tisuća godina te pokazuje kako putem misli i emocija možete najbolje pomoći sami sebi. Sergej, naime, pomaže čovjeku da on sam sebe izliječi i izađe iz problema, bilo da je riječ o donošenju odluka, stresu, zdravlju, razvoju, kaže ovaj svestrani čovjek, granica nema. Kramskojeve metode liječenja mnogi su upoznali i u Njemačkoj, ne samo Hrvatskoj te drugim europskim zemljama, a na predavanjima uz teoretski dio pokazuje i onaj praktični. Naime, Kramskoj nastoji pokazati metode koje odmah daju rezultate, tako da zainteresirani već na predavanjima mogu sami isprobati vlastite mogućnosti iscjeljenja. Bitno je samo da surađujete i slušate ono što vam Kramskoj savjetuje, a kako smo zahvaljujući jednom našem prijatelju došli u kontakt s ovim gospodinom iz Sevastopolja gdje se rađa meteorologija, pozvali smo ga u Gundulićevu 36 i u petnaestak minuta druženja upoznali djelić njegova života, zanimljivosti i želje.