Apolitični

Sea Dance festival dodaje gas, stižu trap zvijezde

Na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala, koje će biti održano od 26. do 28. kolovoza, nastupit će i već objavljena glazbena imena iz Europe i regije: predvodnice svjetske elektronske scene Nina Kraviz i Anfisa Letyago, hitmakeri Shouse i Mahmut Orhan, najtraženije glazbeno ime regije Ana Đurić Konstrakta, pobjednici Eurovizije KALUSH Orchestra i jedan od najvećih regionalnih bendova posljednjih desetljeća Dubioza Kolektiv.

Svoje nastupe na plaži Buljarica od 26. do 28. kolovoza potvrdila je snažna regionalna postava koju predvodi najveće žensko trap ime ovih prostora, Senidah

Nova trap i rap senzacija Crni Cerak u tirkiznu uvalu donose hitove kao što su „CC1“ i „CC2“, koje su napravili za „Južni vetar“, ali i novu stvar „CC3“, koju su prvi put izveli na Exitu i zapalili na desetine tisuća fanova koji su skakali na svaki beat. Moćne bas linije i kontroverzni stihovi reperic Mimi Mercedez će dovesti atmosferu na Sea Dance festivalu do usijanja, a traperica Micka Lifa donosi svjež zvuk i zapažene singlove kao što su: „Njiham“, „Naturale & Pure“, „Flajke“ i „Kardio“.

Cijeli članak i popis ostalih izvođača možete pronaći na: cromoda.com

Foto: Line-up Sea Dance Festivala