Apolitični

Savršen dom

Jedna sam od onih koji su od ranog djetinjstva govorili kako će jednog dana sama sebi osmisliti i srediti predivan dvoetažni stan, onako newyorškog tipa, ali negdje s predivnim pogledom na more, uređen po vlastitim željama…

 

Svi smo nekad sanjali o savršenom stanu iz snova, vlastitom kutku svijeta uređenim upravo po našem guštu. Živimo u vrijeme brzine i stihijske svakodnevice u kojoj časopisi i mediji vrve fotografijama i idejama koje nam, kad je ovo u pitanju, samo dodaju ulje na vatru i pojačavaju uvijek iznova našu želju za pokušajem ostvarivanja ovog ne tako jednostavnog projekta.

I tako nakon nekog vremena shvatite: dom je ondje gdje se tako osjećate. I ovo nije još jedan od onih članaka kojim vas netko pokušava uvjeriti u ideale i točnost citata ispisanih u vječnosti, već iskren savjet koji ima želju potaknuti vas da prostor u kojem boravite učinite takvim da vas veseli.

 

Za to vam nije potrebno mnogo: pokoji šareni detalj, tepih, lampa, vaza, cvijet, nekakav zanimljiv natpis ili vlastita fotografija (po meni najbolji izbor). Poigrajte se sitnicama koje će vaš dom pretvoriti preko noći u puno ugodnije mjesto!

Više u kategoriji: Arhitektura

A. Vlaić, mag. ing. arh.