Apolitični

Saso sajam promocije, gospodarstva i poslovnog uspjeha

Izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske, Željko Garača, otvorio je u Spaladium areni 19. međunarodni sajam SASO. Riječ je o gospodarskoj manifestaciji na kojoj će do 24. listopada sudjelovati 780 izlagača iz sedam zemalja (uz Hrvatsku bit će i Austrija, Italija, Mađarska, Njemačka, Poljska i Slovenija).
„Prihvaćajući pokroviteljstvo nad ovim sajmom predsjednica je pokazala koliko razumije značaj ovakvih manifestacija u okviru cijelog gospodarstva i poduzetništva za razvoj Republike Hrvatske. Čestitam svima koji su radili na ostvarenju ove manifestacije koji su kroz sve ove godine uspjeli sajam dovesti do pune punoljetnosti, koji je već prošle godine pokazao punu zrelost organizatora i tu ističem da je gospođa Sanja Vukov Veić – direktorica sajma, bivša studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu”, kazao je Garača, inače dekan Ekonomskog fakulteta, dodavši da je prostor u kojem se održava sajam pokazatelj perspektive ove manifestacije i prilika za njen daljnji razvoj.

U okviru sajma, koji predstavlja vodeći gospodarski događaj u Hrvatskoj, održava se niz međunarodnih specijaliziranih sajmova: Sajam graditeljstva, Sajam drvne industrije, Sajam metalne industrije, Sajam alata, strojeva i opreme, Sajam obrtništva, male privrede i poduzetništva, SEKO – Sajam ekologije te po prvi put Sajam kamena. Sajam je odlična prilika za sklapanje novih poslova, prezentaciju vlastitih proizvoda, ali i za upoznavanje različitih profila drugih proizvođača te uz poslovna ostvariti i prijateljska poznanstva. Dođite u Split i posjetite sajam Saso.
Više u kategoriji: Gospodarstvo
Izvor i foto: split.hr
D. Šabić, mag. nov.