Apolitični

„Šapat tišine” u Gradskoj knjižnici Zadar

Gradska knjižnica Zadar ne samo da privlači čitatelje svojim sjajnim fundusom knjiga, veću svoju ponudu uvrštava i zanimljiva događanja, uz izdavaštvo. Ovog tjedna Ivana Milutin predstavit će svoju drugu knjigu „Šapat tišine” kao samostalnu pjesničku zbirku u izdanju Gradske knjižnice Zadar koja sa zadovoljstvom izlazi u susret mladim pjesnicima i svima koji svoje misli pretakaju na papir.
„Šapat tišine” knjiga je duhovne tematike isprepletene ljubavnim epizodama. Autorica se u knjizi bavi introspekcijom sebe i duhovnog odnosa s ljudima s kojima dijeli mikrokozmos. Šapat tišine nastavak je knjige „Slobodan (u)pad” u kojoj se pjesničkom formom nastavlja poigravati kaotičnim besmislom nametnutog i ispravnog nalazeći potencijalna rješenja…
U sklopu predstavljanja nastupit će glazbeni gosti: Klapa Libar, solo gitaristi Marko Pavelić, Josip Srzentić, Ivan Ivković. O knjizi će govoriti dr. Mirko Jamnicki Dojmi i don Boris Pedić. Autorica poziva goste na poštivanje propisanog dress coda: look fake, look chic, be boring, take a stand. Pa, tko se nađe u ovakvom ozračju i preporučenom vanjskom izgledu, neka mu je ugodno i zanimljivo u četvrtak, 19. 11., s početkom u 18:00 sati.
Više u kategoriji: Kultura
Izvor i foto: zadar.travel
D. Šabić, mag. nov.