Apolitični

SANREMO PUN ZVIJEZDA: Stižu Maneskin, Ornella Muti, a možda i J.Lo i Ben Affleck

Talijanski mediji pišu da bi ove godine mogli doći i ‘oskarovac‘ Roberto Benigni, kantautor Cesare Cremonini, pjevačica Laura Pausini…

Sve je spremno za tradicionalni Festival talijanske kancone u Sanremu, najveći televizijski spektakl kraljeva tv zabave, Talijana, od kojih će, njih najmanje petnaest milijuna tijekom pet festivalskih večeri gotovo pa pobožno pratiti zbivanja u teatru Ariston.

Voditelj i umjetnički direktor Amadeus (60) tijekom proteklog tjedna obećao je još jedan glazbeni, produkcijski i medijski spektakl, a koliko RAI podržava svoj najpopularniji festival lijepo se moglo vidjeti u posljednjih desetak dana, jer su mnoge emisije na talijanskoj televiziji bile posvećene upravo festivalu.

U utorak će se tako na pozornici pojaviti poznata talijanska glumica Ornella Muti (66), u srijedu glumica Lorena Cesarini (35), u četvrtak pjevačica i model Drujsilla Foer (77), u petak glumica Maria Chiara Giannetta (29), dok će finale uz Amadeusa voditi glumica Sabrina Ferilli (57). Da, Talijani, kraljevi televizijske zabave, očito je, godinama i iskustvu, što se voditelja tiče, definitivno daju prednost pred mladim lijepim licima. 

Uz to, poznato je da je Amadeusova ogromna želja da na Sanremu ugosti Jennifer Lopez i njenog partnera Bena Afflecka, no hoće li je zbog korone moći i realizirati zasad još nije poznato.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay