Apolitični

Samsung predstavlja ViewFinity S9 – novi 5K monitor koji će vas oduševiti

Jasne boje i iznimno visoka rezolucija donose kvalitetne vizualne elemente za posao i zabavu na samo jednom monitoru

Samsung Electronics danas je najavio proširenje svoje linije monitora ViewFinity s 27-inčnim modelom ViewFinity S9 (S90PC) dostupnim u cijelom svijetu. ViewFinity S9 nastavlja jačati Samsung liniju monitora visoke rezolucije nakon predstavljanja modela ViewFinity S8 (model S80PB) u lipnju 2022. godine, a koji ima Ultra visoku razlučivost (UHD). Novi ViewFinity S9 monitor optimiziran je svim potrebnim alatima u industrijama poput grafičkog dizajna i fotografije, a također je dobio priznanje CES Innovation Award za 2023. godinu.

“Naš novi 5K monitor dizajniran je za pružanje najboljih performansi i iskustva profesionalcima u kreativnim i vizualnim industrijama. S ViewFinity linijom pružit ćemo kreativcima vrhunska vizualna iskustva uz vjerni prikaz boja i fleksibilnu povezivost koja im je potrebna za postizanje najboljih rezultata u svakom projektu,” izjavio je Hoon Chung, izvršni potpredsjednik VD poslovanja tvrtke Samsung.

Novi ViewFinity S9 nudi zaslon veličine 27″ s rezolucijom 5K (5.120 x 2.880), što čini radni prostor većim od 50% u odnosu na ostale UHD monitore uz iznimnu jasnoću slike i teksta.

Cijeli članak možete pročitati na: poslovni.hr

Foto: Samsung