Apolitični

SAJAMSKA PONUDA Interliber je otkazan, ali zato u knjižarama i na webu popusti idu i do 70 posto

U sklopu sajamske ponude, cijene novih knjiga objavljenih od studenoga 2019. do studenoga 2020. bit će snižene od 15 do 20 posto

Nakon otkazivanja međunarodnog sajma knjiga Interliber, nakladnik Školska knjiga najavljuje poseban sajamski program u svojim knjižarama diljem Hrvatske te u webshopu, gdje će od 10. do 30. studenoga naslovi Školske knjige i Lumena biti dostupni s prigodnim popustom.

“Interliber nije samo sajam. Interliber je blagdan knjige. Počne drugog utorka u studenome i traje do nedjelje. U tih pet dana svijet izgleda drukčije, nekako bolje, i čini se da sve ovo što radimo ima i te kako smisla”, ističe urednica u Školskoj knjizi i Lumenu Miroslava Vučić. “Pandemija nam je ove godine ukrala Interliber. No ne i potrebu za susretištem, za razgovorom o knjigama. Upravo stoga Školska knjiga u svim svojim knjižarama od Dubrovnika do Vukovara te u svojoj tridesetoj, internetskoj knjižari, organizira svoj Interliber”, poručuje Vučić.

U sklopu sajamske ponude, cijene novih knjiga objavljenih od studenoga 2019. do studenoga 2020. bit će snižene od 15 do 20 posto, dok je starija izdanja moguće nabaviti s popustom od 40 do čak 70 posto.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay