Apolitični

Sajam poslova u Splitu

Sajam poslova u Splitu

U organizaciji Regionalnog ureda Split i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u utorak, 4.4.2017. u prostorima Kongresnog centra “Poljud“ (Lora), Poljudsko šetalište 1, od 10 do 15 sati održat će se Sajam poslova na kojem će sudjelovati više od 70 poslodavaca, s ciljem organizatora da budu zastupljeni poslodavci iz djelatnosti turizma, ugostiteljstva, građevine, proizvodnje, brodogradnje, prijevoza i trgovine, djelatnosti koje će utjecati i na brojno sezonsko zapošljavanje. Poslodavci će se posjetiteljima predstaviti kroz promotivne materijale, multimedijske prezentacije te kroz osobni kontakt s posloprimcima. Kako poručuju organizatori svoje mjesto na Sajmu će pronaći i obrazovne institucije iz Splitsko-dalmatinske županije koje će predstaviti svoje programe te demonstrirati znanja i vještine za koje educiraju zainteresirane. Posebna pažnja posvećena je novom paketu Mjera aktivne politike zapošljavanja – “Od mjere do karijere“” S početkom u 11 sati posjetiteljima će biti prezentirane poticajne mjere u zapošljavanju i obrazovanju nezaposlenih osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje..

 

“Speed date” – brzi razgovor s poslodavcima pružit će priliku nezaposlenim osobama za predstavljanje sebe i svog radnog potencijala. Radionice i vježbe namijenjene su svim zainteresiranima s ciljem samoprocjene radnog potencijala i usavršavanja vještina neophodnih za traženje posla.

Promet d.o.o. osigurava besplatan prijevoz na svim linijama zonskog i međumjesnog prijevoza posjetiteljima sajma do Kongresnog centra Lora, Poljudsko šetalište 1, u vremenu od 10-15h. Posjetitelji će besplatan prijevoz moći koristiti na temelju predočenja odgovarajućeg letka ili uputnice izdane od strane matičnog savjetnika HZZ-a.

PROGRAM 10. Sajma poslova:

10:00 – Svečano otvorenje 10. Sajma poslova
10:00 – 15:00 Predstavljane poslodavaca na izložbenim pultovima
10:00 – 15:00 Predstavljanje obrazovnih institucija i demonstracije vještina
10:00 – 15:00 Vježba: „Dvije minute za autoportret“
10:00 – 15:00 Vježba: „Brzi test poznavanja svojih pozitivnih osobina“
11:00 – 12:00 Prezentacija: „Mjere aktivne politike zapošljavanja“
11:00 – 12:30 „Speed date“ – brzi razgovor s poslodavcem
12:00 – 13:00 Prezentacija/okrugli stol „Procjena kompetencija i/ili potencijala radnika“
12:00 – 13:00 Radionica: „Zašto su neki ljudi uspješniji u pronalaženju posla od drugih?“
15:00 – Zatvaranje 10. Sajma poslova