Apolitični

Sajam interijera InDizajn donosi za svakog ponešto

Posljednjih nekoliko godina uređivanje interijera mnogima se pretvorilo u hobi, a DIY (Do It Yourself) aktivnosti postale su popularnije nego ikad, u velikom mjeri zahvaljujući i društvenim mrežama na kojima takav sadržaj ima milijunske preglede. No, čak i kad se odlučite neke od stvari u svom domu uraditi sami, savjet stručnjaka kao i poneki tips and tricks vrijedi zlata. Baš zato svi oni koji su željni novih znanja s nestrpljenjem očekuju peto izdanje InDizajn sajma interijera koji se od 23. do 25. rujna održava u zagrebačkoj Areni u organizaciji tvrtki Mirjana Mikulec interijeri i RTL Hrvatska.

Osim brojnih izlagača koji će predstaviti najnovije trendove u svijetu uređenja doma i poslovnih prostora, u sklopu sajma će se održati i zanimljive radionice. Tea Radić, vlasnica Terra Ceramice će održati dvije radionice na kojima će pokazati osnove izrade keramike kao i napredne keramičarske vještine, a njezine radionice redovito privlače velik broj zainteresiranih. Tea otkriva zašto je tome tako.

Osim radionica, posjetitelji će moći posjetiti i Bazar, jedinstveni izložbeni prostor na kojem će se predstaviti ukupno 16 različitih malih kreativaca, dizajnera i obrtnika s proizvodima koji itekako mogu oplemeniti svaki dom ili upotpuniti vašu svakodnevnicu. Unikatni predmeti napravljeni od različitih materijala i s različitom svrhom su onaj poseban dio svakog stambenog prostora koji mu daje originalnost, a upravo će takvih predmeta i proizvoda na Bazaru biti napretek.

Posjet zagrebačkoj Areni zakažite u razdoblju od 23. do 25. rujna kada vas na jednom mjestu očekuje sve što morate znati kad je uređenje interijera u pitanju. 

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Mirna Sišul