Apolitični

Sajam InDizajn u Areni Zagreb okuplja domaće kreativce

Posjetitelje najpopularnijeg sajma interijera u Areni Zagreb očekuje veliki broj izlagača, ali i zanimljivi domaći kreativci koji će predstaviti svoje proizvode i držati zanimljive radionice za posjetitelje

Šesto izdanje sajma interijera InDizajn ugostit će od 6. do 8. listopada više od 80 izlagača iz Hrvatske, regije i svijeta te će oni predstaviti najnovije trendove u svijetu unutarnjeg uređenja, a među njima će biti i 16 zanimljivih produkt dizajnera čije proizvode Hrvati obožavaju.

Naime, najbolji domaći kreativci predstavit će svoje proizvode u sklopu Bazara – već tradicionalnog, vrlo popularnog dijela programa InDizajna.

Bazar će i ove godine dio dvorane Arena Zagreb pretvoriti u svojevrsnu “dizajnersku” ulicu punu izlagača koji kreiraju i izrađuju različite proizvode: od mirisnih svijeća, zidnih satova i terarija, pa do proizvoda za opremanje dječje sobe poput kolijevki i košara za presvlačenje.

Osim Bazara, posjetitelje očekuju i brojni drugi sadržaji poput kreativnih radionica pod pokroviteljstvom Bauhausa, izložba radova mladih grafičara, dizajnera i kipara te bogata nagradna igra. Za djecu je osiguran razigrani Dječji kutak, a za stručnu javnost tu su predavanja poznatih domaćih, regionalnih i svjetskih imena iz svijeta arhitekture i dizajna pod pokroviteljstvom Mastercarda.

Ove godine se organizira i Humanitarni ormar, buvljak na kojem će posjetitelji moći kupiti odjevne i druge predmete poznatih Hrvata i Hrvatica, a sav prihod će ići udruzi Mali zmaj, koja je posvećena poboljšanju kvalitete života siromašne i nezbrinute djece.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay