Apolitični

Sajam InDizajn od 23. do 25. rujna u Areni Zagreb

Posjetitelji će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima u svijetu dizajna interijera, sudjelovati u radionicama, kao i u humanitarnom projektu za pomoć ženama oboljelima od raka

Koji su trendovi u uređenju životnih prostora? Kako maksimalno iskoristiti svaki kvadrat i dobiti estetski lijep, ali i funkcionalan prostor? To su samo neka od pitanja na koja će posjetitelji sajma interijera InDizajn, moći dobiti odgovor ove jeseni, točnije od 23. do 25. rujna.

Zagrebačka Arena ugostit će peti put stručnjake iz svijeta dizajna i arhitekture, brojne izlagače, male obrtnike i produkt dizajnere, a posjetiteljima će ponuditi i mogućnost sudjelovanja na različitim radionicama ovisno o njihovim interesima.

I ove godine bit će organiziran Bazar, svojevrsna dizajnerska ulica gdje će se predstaviti brojni mali obrtnici, kreativci i produkt dizajneri čije inspirativne rukotvorine mogu „podignuti“ baš svaki prostor, a proizvodi će se moći kupiti uz prigodne festivalske popuste. Oni željni novih znanja ili unapređenja već postojećih, moći će sudjelovati na brojnim radionicama pa će tako, između ostalog, imati priliku naučiti od Tee Radić, vlasnice Terra Ceramice, kako izraditi zdjelicu ili vazu ili pak od tvoraca Dnevne doze biljaka naučiti kako izraditi biljni terarij ili pak sukulentni vrt i kako se brinuti o njima. Svima onima koji planiraju (pre)uređenje doma u vlastitoj organizaciji dobro će doći radionica u kojoj će od arhitektice Ivane Niskote, poznate po blogu Dekorum, naučiti kako mjeriti prostor, skicirati tlocrt te osnove o tome kako urediti i organizirati kuhinju ili pak dnevni boravak. Posjetitelji će moći razgledati i prodajnu izložbu 36 Mountains koja za cilj ima približite ilustracije te autorske crteže široj javnosti ka i dati priliku mladim autorima za afirmaciju.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay