Apolitični

Rovinj će u listopadu ugostiti Masters of Building Fair

Masters of Building Fair (MBF) održat će se od 10. do 12. listopada u Rovinju, a privući će elitu svih sektora povezanih s investicijama. Odvijat će se unutar kompleksa TDR-a i u prostorima hotela Maistra u Rovinju, koji obuhvaća hotele Grand Park i Monte Mulini.

Platforma Building.hr kao organizator događaja, istaknula se kao digitalni epicentar sektora graditeljstva i povezanih industrija s više od tisuću registriranih subjekata već u prvoj godini. Platforma je omogućila detaljan uvid u nedostatke na tržištu te se nametnula potreba za događajem koji okuplja sve sudionike na jednom mjestu.

Networking i razmjena informacija o stanju na tržištu su iznimno važni za poslovanje, a nedostatak vremena onemogućuje obilazak velikog broja malih događaja koje jedino trenutno imamo u Hrvatskoj. Hrvatska je mala zemlja, stoga je moguće organizirati sve one koji sudjeluju u realizaciji investicija na jednom mjestu, po horizontali – djelatnosti realnog sektora, ali i po vertikali misleći na javne investitore, institucije i ustanove.

Cijeli članak možete pročitati na: ictbusiness.info

Image by Gerald Thurner from Pixabay