Apolitični

Ronilački centar Epidaurum

Ronilački centar Epidaurum pruža brojne mogućnosti, kao što su ronilački izleti u pratnji iskusnih instruktora ronjenja, najam cjelokupne opreme, upoznavanje s osnovama ronjenja, ronilačke tečajeve (OWD, AOWD, DIVECON, STRESS & RESCUE), kao i cjelokupan SCUBAPRO servis.

Centar je smješten na samoj morskoj obali Cavtata i raspolaže vlastitim vezom za nekoliko svojih brodica i velikom terasom samog veza na kojoj je smještena zgrada centra s uredom te prostorijama za presvlačenje, odlaganje i održavanje opreme.

 

Pored ronjenja, svoje slobodno vrijeme možete upotpuniti bogatom ponudom sportova na vodi, kao što su vodeni park, parasailing, skijanje na vodi, tubi, banani itd.

Zahvaljujući ronjenju doživjet ćete nezaboravne trenutke u podmorju na vrhunskim lokacijama. Također, iskusni instruktori početnike kroz tečajeve uvode u čaroban svijet ronjenja, korak po korak, kako bi uživali u novom iskustvo i blagodati podmorja. Kada je riječ o lokacijama centra, imate na raspolaganju nezaboravan pogled i istraživačku avanturu dva najveća antička nalazišta na Jadranu, s preko 1800 amfora i pitosa, na dubini od 25-30 m, koje je otkrio voditelj centra Epidaurum. Nalazi golemih pitosa iznimno su rijetki na cijelom Mediteranu.

Svi vi koji želite naučiti roniti ili to već umijete, iz zabave ili športa posjetite ronilački centar Epidaurum u Cavtatu i doživite svijet na drugačiji način.

Izvor i foto: epidaurum.com
D. Šabić