Apolitični

Reportaža o Novalji prikazivat će se u Njemačkoj, ali i na Amazon Primeu

– Prvi sam put na vašem otoku i doista sam zadivljen njegovim pejzažima i mjestima. Ne mogu se oteti dojmu kako vas iza svakog ugla čeka pustolovina poput bicikliranja, trekkinga, kajakarenja. Oduševljen sam i vašim kulturno-povijesnim lokalitetima.

Sigurno ću se ponovno vratiti na vaš prekrasni otok! – istaknuo je s oduševljenjem gospodin Oliver Hörner, poznati njemački televizijski glumac, voditelj putopisne emisije “Meine Novalja auf dem Inseln Pag”!

Turistička zajednica grada Novalje je u suradnji s poduzećem Pointers Travel d.o.o. i u koprodukciji s njemačkom produkcijskom kućom Blue Planet TV iz Berlina ugovorila suradnju na snimanju reportaže o turističkoj destinaciji Novalja u trajanju od 22 minute pod nazivom “Meine Novalja auf dem Inseln Pag”.

Reportaža će biti prikazana i promovirana putem mnogobrojnih kanala čime će se postići višemilijunska gledanost, i to: emitiranje na ANIXE auf Reisen (jedan od najpopularnijih njemačkih video kanala za putovanja) , NTV-u, RNF (Metropolregion Rhein-Neckar, Mannheim). Također, reportaža će biti distribuirana putem Waipu TV platforme, kao i Amazon Prime i Samsung TV Plus kanala.

Cijeli članak možete pročitati na: lokalni.vecernji.hr

Foto: Pixabay