Apolitični

Renata Pokupić – Otvorene prijave za Majstorski tečaj vokalne interpretacije “Glazbeni ocean”

Renata Pokupić – Otvorene prijave za Majstorski tečaj vokalne interpretacije “Glazbeni ocean”

 

GLAZBENA MLADEŽ SPLIT sa ponosom predstavlja
MAJSTORSKI TEČAJ VOKALNE INTERPRETACIJE – GLAZBENI OCEAN

“Kao što su otoci svaki za sebe jedinstveni ali povezani oceanom, tako smo i mi kao pojedinci jedinstveni, a na dubljoj razini povezani. Kada to nešto nevidljivo u nama i oko nas zatitra, nastaje glazba, i uranjamo u ocean koji nas povezuje” Renata Pokupić

Pozivamo Vas na Majstorski tečaj vokalne interpretacije Renate Pokupić (mezzosopran) koji će se održavati u Splitu od 26. do 31. kolovoza 2017. u organizaciji Glazbene mladeži Split. Kao gost predavač će sudjelovati i naša poznata kulturna managerica i autorica Maja Žarković.

Seminar će obuhvatit elemente vokalne tehnike, a naglasak će biti na komunikaciji glazbenog sadržaja. Radit će se na osvješćivanju povezanosti glazbe i teksta, proučavanju stila pojedinog razdoblja te različitim načinima izražavanja sadržaja skladbi. Posebna pažnja bit će posvećena spajanju pjevačevog osobnog doživljaja skladbe s vokalnom tehnikom tijekom perioda priprema za nastup te analiziranju njihovih utjecaja na izvedbu.

Međunarodno priznata umjetnica Renata Pokupić prenosit će svoje znanje i iskustvo kroz individualan rad s polaznicima koji su prijavili aktivno sudjelovanje na seminaru. Oni koji prijave pasivno sudjelovanje, moći će prisustvovati radionicama u svojstvu publike. Na kraju svake lekcije bit će kratko a na kraju svakoga dana malo dulje vrijeme za pitanja i odgovore.

Prijave su otvorene do 15.07.2017.

više informacija potražite na našim službenim stranicama “Glazbeni ocean”