Apolitični

Redmi Display 1A je prvi kompanijin monitor, 23,8 inča i Full HD, cijena samo 70$!?

Kompanija je, kao i njihov roditeljski Xiaomi, već ranije ušla na tržište televizora. Nesumnjivo su tu naučili neke stvari tako da su to znanje iskoristili i primijenili na ovom svom prvom monitoru koji ćete prepoznati pod nazivom Redmi Display 1A. Zanimljivo je kako su pa prvo ubacili u “crowdfunded bubanj” preko Xiaomijeve Youpin platforme čisto kako bi provjerili postoji li interes, ugodno se iznenadili s uspješnim financiranjem, krenuli u proizvodnju i ovo je njihov prvi rezultat.

Radi se o IPS LCD monitoru dijagonale 23,8 inča i Full HD rezolucije od 1920 x 1080 točaka, tri ruba su vrlo tanka dok je donji nešto deblji. U kompaniji tvrde kako je zaslon tanak samo 7,3 milimetara, ima široki kut gledanja od 178° te je TÜV Rheinland certificiran što znači da ima smanjenu emisiju štetnog plavog svjetla.

Saznali smo i kako će se Redmi Display 1A mnoitor prodavati po cijeni od samo 70$, što je manje od 500 kuna (vjerojatno bez poreza), te ima 3 godine garancije. Kako god bilo, ako je monitor dobar, cijena mu je i više nego pristupačna.

Cijeli članak možete pročitati na: racunalo.com

Foto: Pixabay