Apolitični

Rasprodan koncert Justina Biebera u Zagrebu

Organizatori koji priređuju  koncert Justina Beibera, kanadske pop zvijezde, a koji će se održati u zagrebačkoj areni 9. studenoga ove godine, obavijestili su sve zainteresirane za ovaj glazbeni spektakla da su koncertne ulaznice službeno rasprodane.
Prodano je preko 18 000 ulaznica, a mlada pop zvijezda tako je dobila naslov prve osobe koja je čak četiri mjeseca ranije uspjela rasprodati koncert u zagrebačkoj areni.
Justin Beiber publiku je osvojio još kao mladić nakon što ga je na Youtube kanalu otkrio „lovac na talente”, Scooter Braun. Od 2009. godine objavio je nekoliko albuma te brojne singlove, a publika ga najviše poznaje po hitovima „Baby”, „Never say never”, „Boyfriend”, „Sorry”. Beiber je slavu stekao i na brojnim suradnjama s velikim glazbenicima poput Mariah Carey, Ludacrisa, Nicki Minaj, Ushera i Rascala Flattsimoa.

Koncert Justina Beibera


Ugodnog glasa, zavodljivog izgleda i s tekstovima koji su lako postali dio glazbenih ljestvica i repertoara mlađe populacije, Justin Beiber je stekao publiku koja ga sluša i cijeni, pa ne iznenađuje podatak da je njegov koncert u zagrebačkoj areni tako brzo rasprodan.
Ulaznice su se prodavale u petnaest različitih zemlja (SAD, Njemačka, Kanada, Brazil i Južna Afrika ), a za prave fanove ipak je ostalo nešto malo mjesta u VIP sektoru. Cijene ulaznica za parter i tribine kretale su se između 365 i 565 kuna, cijena za invalide iznosila je 265 kuna, a cijene ulaznica za VIP sektor kretale su se između 1. 465 kuna i vrtoglavih 14. 020 kuna.
Na sreće najvećih fanova, ipak je ostalo nekoliko VIP pozicija u blizini kanadske zvijezde koje tek čekaju svoje vlasnike. Svi željni nezaboravnog provoda na Beiberovom koncertu tako će sada za pet pozicija koje su ostale prazne morati izdvojiti između 2. 630 i 7. 450 kuna.
Vlasnici ovih ulaznica tako će osim plesa i pjesma svog najdražeg pjevača moći obići i backstage, vidjeti što se sve događa iza scene te kući, osim nezaboravnih uspomena, odnijeti i brojne poklone. Preostale ulaznice mogu se nabaviti u sustavu Eventim.


Rasprodan koncert četiri mjeseca ranije ponos je organizatora i samog Justina Beibera, a svi koji su na vrijeme nabavili svoju ulaznici zasigurno će ovaj glazbeni događaj dugo pamtiti.