Apolitični

RAGBI JE SVETINJA Nevjerojatne scene iz Australije; u jeku pandemije koronavirusa na utakmici u Brisbaneu bilo je gotovo 50.000 navijača

Treću, odlučujuću utakmicu finala australske Nacionalne ragbijaške lige (NRL) između New South Wales Bluesa i Queensland Maroonsa s tribina stadiona Suncorp u Brisbaneu pratilo je 49.155 navijača. I ne, nije ovo vijest stara godinu dana, susret je odigran jučer, u srijedu 18. studenog…

Zima je u Australiji završila, dolaskom toplijeg dijela godine povukao se i koronavirus te su tamošnje vlasti praktički ukinule sve zabrane koje su više mjeseci bile na snazi.

I dok je ostatak svijeta u djelomičnom ili potpunom ‘lockdownu’, a sportski se događaji – koji se još mogu održavati – igraju bez prisustva gledatelja na tribinama, u Australiji – problema nema!

Tako je jučer, u srijedu 18. studenog, treću, odlučujuću utakmicu finala australske Nacionalne ragbijaške lige (NRL) između New South Wales Bluesa i Queensland Maroonsa s tribina stadiona Suncorp u Brisbaneu pratilo čak 49.155 navijača!

Cijeli članak možete pročitati na: tportal.hr

Foto: EPA / Autor: DARREN ENGLAND