Apolitični

RADIONICA – povodom 12.Nacionalnog sajam pršuta Sinj, 2017.

RADIONICA -povodom  12.Nacionalni sajam pršuta Sinj, 2017.

Ovim putem Vas obavještavamo i ujedno pozivamo na sudjelovanje na radnom sastanku -radionici Senzorska analitika i zaštita autohtonih proizvoda u organizaciji Poduzetničkog centra Sinj, a koja je uvod i predradnja za organizaciju 12. «Nacionalnog sajma pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda s međunarodnim sudjelovanjem Sinj, 2017.» čije održavanje se planira 08.-09.travnja, 2016.godine., a ocjenjivanje proizvoda – pršuta se planira za 07.04.2017.

Na radionici će sudjelovati prošlogodišnji ocjenjivači na čelu sa prof.dr.sc. Mirkom Gugićem koji je višegodišnji predsjednik ocijenjivačkog povjerenstva u Sinju.
Radionica bi se trebala održati u Sinju 24.03.2017. godine u prostoru hotela Alkar u 11:00 sati.
Ovim putem zahvaljujemo na Vašem angažmanu i aktivnom sudjelovanju u organizaciji i timu stručnog povjerenstva za ocjenjivanje kvalitete pršuta prilikom održavanja dosadašnjih Nacionalnih sajmova. Kao što je poznato i ove godine se planira organizacija 12. Nacionalnog sajma pršuta, prilikom kojega će se ocjenjivati kvaliteta pršuta predanih na ocjenjivanje koja se radi temeljem pravilnika o ocjenjivanju u čijoj ste izradi aktivno sudjelovali. Na ovoj radionici želimo zajedno sa Vama postojeći „Pravilnik“ detaljno pojasniti, eventualno dopuniti i usvojiti kao temeljni dokument za rad stručnog povjerenstva na ovogodišnjem Sajmu pršuta, te zajedno medijski najaviti ovogodišnji 12.Nacionalni sajam pršuta i trajnih suhomesnatih proizvoda.