Apolitični

Svestrani Rade Popadić promovira klapske pisme, kulturu i svoju Žrnovnicu

Prošli vikend u Žrnovnici se održala vrlo uspješna, sedma po redu smotra klapa koju su priredili marljivi članovi Udruge Žrvanj kao i dečki iz klape Sv. Florijan, a među njima i Rade Popadić.

Jedan od onih koji nesebično sebe daje u potpori i kulturnom razvoju Žrnovnice i tog živopisnog i privlačnog kraja je kolega novinar, pjevač u klapi, meteorolog i društveni djelatnik Rade Popadić koji nam je istaknuo kako su ponosni što su ugostili puno gostiju na spomenutoj smotri koja je po mnogima odisala sjajnom atmosferom i vrlo ugodnim ozračjem plemenitosti, klapskom pismom, te toplim ljudskim pričama.

Svestrani Rade Popadić

Zahvalio je i svojim sumještanima koji su dali nesebičnu potporu klapama i cijelom događaju koji je sada kao po dobroj tradiciji postao mjesto klapskog druženja, odlične dalmatinske pisme i kao predgrađe Splita o kojem se ima što lijepo pisati i snimati. U razgovoru za Apolitični portal Rade se dotaknuo i klape Sv. Florijan koja snima pjesme, nastupa, ali ima i svoje jesenske planove. Evo priče…