Apolitični

U Puli prvi hotel u Hrvatskoj s digitalnim ključem

U Puli prvi hotel u Hrvatskoj s digitalnim ključem, vrhunski osmišljeno rješenje koje će olakšati  bar razmišljanja domaćim i stranim gostima koji ga posjećuju.
Hotel s digitalnim ključem, ovo sjajno zvuči. Dosta vam je traženja ključeva vaše hotelske sobe, nepotrebnih razgovora na recepciji i osjećaja kako gnjavite svo prisutno osoblje hotela brojnim pitanjima i zamolbama. Hotel Park Plaza Arena u Puli osmislio je pametno riješenje za sve vaše probleme pa od sada uz pomoć aplikacije „Park Plaza Croatia“ možete s minimalno truda uživati u svom boravku u spomenutom hotelu.
Naime, nakon što je Arenaturist 2015. godine na tržište plasirao aplikaciju za goste PPHE Croatia, interest gostiju, kao i novi prohtjevi, su se povećali. Gosti su zahtjevali jednostavniji pristup svojim hotelskim sobama te lakše i brže dolaženje do informacija vezanih uz uslugu i ponudu hotela putem svojih tableta. Vođena željana gostiju Arenaturist aplikacija ove godine dobila je svoj poboljšani nastavak, „Park Plaza Croatia“ aplikaciju uz pomoć koje gosti ulaze u svoje sobe pomoću pametnih telefona.

Hotel s digitalnim ključem


Potrebno je samo skinuti besplatnu aplikaciju na svoj mobitel, registrirati se te potvrditi registraciju na recepciji hotela. Kod ulaska u sobu, pametni telefon, s upaljenom aplikacijom, prisloni se na elektronsku bravu koja automatski otključava vrata, navode iz Arenaturista.
Gosti su oduševljeni ovom promjenom koju im nudi pulski hotel, ne samo zbog manjeg opterečenja koje im nosi traženje ključa i javljanje na recepciju, već i zbog mogučnosti praćenja svega što hotel nudi putem aplikacije na njihovom osobnom telefonu.
Ne iznenađuje ni činjenica da je spomenuta aplikacija nominirana na natječaju Hrvatske turističke zajednice u kategoriji „Inovacija 2016.“
Ovakav napredak i rad na samopoboljšanju usluge svojim gostima, hotel Park Plaza Croatia u Puli svrštava u visokokonkurentsku skupinu hotela, posebno iz razloga jer je jedan od prvih hotela na području Hrvatske koji svojim gostima nudi ovakvu besplatnu pogodnost. Uz Park Plaza Croatiu, aplikacija je dostupna i hotelima Park Plaza Histria te turističkom naselju Park Plaza Verudela, a od ove godine aplikacija se proširuje i na Park Plaza Belvedere.
Ako do sada niste razmišljali o ljetovanju u Puli, ova inovativna aplikacija i pogodnost koju nude pulski hoteli svakako su mamac za razmišljanje o jednom novom tipu opuštanja i relaksiranja bez pretjeranog razmišljanja o svome onome o čemu sada brigu vodi vaš pametni telefon i instalirana aplikacija.