Apolitični

Pula Film Festival: Objavljen program, započela prodaja ulaznica

Program na Kaštelu otvara 16. srpnja španjolska komedija ovjenčana s pet katalonskih filmskih nagrada Gaudí i nagradom za najboljeg glumca na Festivalu u Locarnu, Majstori od zanata

Na konferenciji za medije, održanoj u foajeu Kina Valli, umjetnički ravnatelj Pulskog filmskog festivala Pavo Marinković i ravnateljica Pula Film Festivala Tanja Miličić objavili su natjecateljski Međunarodni program 69. Pulskog filmskog festivala.

“Ukupno 11 naslova prikazat će se u Areni, Kinu Valli, INK-u, Kaštelu, Ambreli i Brijunima, od kojih je većina okrunjena nagradama najprestižnijih svjetskih filmskih festivala, a brojni će autori filmova gostovati na Pulskom festivalu” – kazao je Marinković.

Za kraj je Miličić objavila da je započela online prodaja ulaznica putem mrežne stranice www.pulafilmfestival.hr. Ulaznica za jednu večer u Areni iznosi 25,00kn dok je na ostalim lokacijama ulaz slobodan. Prodajno mjesto na Giardinima, na kojemu će studenti i umirovljenici moći ostvariti posebne pogodnosti, počinje s radom 9. srpnja.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay