Apolitični

Pučko otvoreno učilište Libar vas poziva na radionicu „Autohtoni i lokalni proizvodi – od ideje do brenda”

„Autohtoni i lokalni proizvodi – od ideje do brenda” naziv je radionice koja se održava u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja (26. 09. – 02. 10. 2016.) u organizaciji P.O.U.Libar u Šibeniku.

Što su autohtoni proizvodi? Kako kvalitetno razviti i promovirati lokalne proizvode? Kakva je uloga OPG-a i seljačkih domaćinstva u razvoju ruralnog turizma? Zašto je važno kvalitetno brendirati lokalne proizvode?

Pučko otvoreno učilište Libar…radionice…

Odgovore na navedena pitanja možete dobiti na radionici „Autohtoni i lokalni proizvodi – od ideje do brenda” koja će se besplatno održati u srijedu, 28. 09. 2016. 18 – 19:30 u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić na adresi Poljana Maršala Tita 6, Šibenik. Radionica je namijenjena prvenstveno potencijalnim i registriranim OPG-ima kao i svim zainteresiranim dionicima ruralnog turizma. Predavač: Snježana Kordun.


Kako biste osigurali svoje mjesto na radionici „Autohtoni i lokalni proizvodi – od ideje do brenda”, prijavite se putem: maila lorena.erceg@libar.net, telefona 022 201 177 ili osobno na adresu Pučkog otvorenog učilišta Libar, Draga 1, 22000 Šibenik.